Prima ediţie a concursului, 2011-2012

La finalul primei etape: publicul a contat!

Dupa ce-am adunat povestile din fiecare oras, ne-am dat seama ca acest concurs n-are nici un haz daca salile nu sunt pline. Oricat de frumosi, destepti si bine pregatiti ati fi voi, oricat de frumoase intrebarile, aplauzele si entuziasmul sustinatorilor din public au facut diferenta. Felicitari tuturor participantilor, felicitari publicului si mult succes in etapele urmatoare (in care orice clasament poate fi rasturnat).

Pentru mai multe fotografii cautati-ne pe face book, pagina concursului se numeste: Concursul Humanitas in licee.

Advertisements

6 thoughts on “La finalul primei etape: publicul a contat!”

 1. Sunt bucuroasa sa aflu despre acest concurs.
  Abia astept etapa urmatoare ca sa inregistrez pentru emisiunea JOCUL DE-A LITERATURA de la Radio Romania Cultural.

  Tinem legatura.

  Spor in toate!

  Ligia Necula

  1. Multumim, dar ce ne facem ca urmatoarele etape sunt: Darwinismul, Grecia antica, Nasterea universului si Istoria romanilor? 🙂 Cum o sa ne jucam de-a literatura?
   O idee ar fi sa vorbim mai intai cu scriitorii care concep intrebarile. Pentru prima etapa intrebarile au fost facute de Ioana Parvulescu, pentru a doua etapa intrebarile vor fi gandite de Vlad Zografi. Fiecare intrebare este o mica poveste, chiar ca joaca de-a literatura, iata.

 2. In primul rand vreau sa va felicit pentru acest concurs interesant organizat.Prima etapa a fost foarte captivanta,iar a doua pare si mai si.Totusi as vrea sa situ daca intrebarile din urmatoarea etapa vor fi tot asa,de tipul ce sunt,cine sunt?.

  1. Multumim. Da, intrebarile din Darwinism vor fi tot de forma cine sunt?, ce sunt? si vor spune fiecare cate o poveste la persoana intai. Vlad Zografi, dramaturg, dar si coordonator al colectiei Crtea de Stiinta, lucreaza acum la intrebari. Pana pe 10 decembrie, cand va avea loc cea de-a doua etapa, vor fi gata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s