Rezultatele primei editii

Ediția a șasea a Concursului Humanitas în licee. Prima etapă.

editia-a-sasea

Ediția a șasea a Concursului Humanitas în licee se va desfășura în perioada octombrie 2016- iunie 2017 în coordonatele pe care le cunoașteți, în mare măsură. Modificările survenite în această ediție țin de organizatori și ele vor fi evidențiate în noul regulament, care va fi publicat pe 17 octombrie. Concursul a fost adoptat de Fundația Humanitas Aqua Forte, iar coordonatorul acestei ediții va fi Mihaela Coman, pe care o puteți contacta la adresa de email mihaela.coman@fundațiahumanitas.ro.

Liceele și colegiile care au participat în edițiile trecute se pot înscrie pentru această nouă ediție până pe 10 octombrie, trimițând un email cu componența echipei la adresa mihaela.coman@fundatiahumanitas.ro.

Liceele și colegiile care nu au participat la nici una din edițiile trecute se pot inscrie pentru edițiile viitoare trimițându-ne o scrisoare de intenție pe adresa mihaela.coman@fundatiahumanitas.ro. Vom lua în calcul toate scrisorile și, în funcție de resursele fundației (fondul de carte, numărul moderatorilor voluntari, logistica), vă vom răspunde pana la 1 iunie 2017.

Prima etapă, cu tema Jurnal de călătorii. La pas în Europa, va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, și va avea în bibliografie cărțile lui Patrick Leigh Fermor: „Drum întrerupt. De la Porțile de Fier până la Muntele Athos” și „Între păduri și ape – La pas spre Constantinopol: de la Dunărea de mijloc până la Porțile de Fier.”

20161003_151625

Întrebările vor fi concepute de istoricul Georgeta Filitti.

Cărțile sunt donate de Editura Humanitas și vă vor fi trimise până la jumătatea lunii octombrie, cel mai târziu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s